SaLaM DaTaNG

huhu...ku tujukan ini khas untuk mu-mu yang menjengah ke blog ku..ku harap anda bahagia di samping sapa2 pun..selamat ku dan mu berkongsi pendapat n idea untuk ku dan mu memajukan diri, agama, bangsa dan negara ku dan mu...semoga juga ku dan mu berteman hingga akhir hayat...terima kasih mu.....

mahiera listing 2011

senyap...

Thursday, September 20, 2012

acin(as) walima..

salam.....hehehe...ok...hr ni mmg untuk entry walima jek!!!hihi
sgt seronok tgk kwan2 kawin..hihi
ok...ni nmenye acin atau as...husbnd die xknl sgt..hihi
untuk pic lagi sila la weddingacinnangah

wedding entry lagi:ustaz n kak fiza

salam....
untuk bulan ni banyk sgt undangn meraikan raja sehari...st2 gembira untuk sahabat2....
ni namenye cipoi(ustaz) n kak fiza....sahabat dari WC jempol
ucapan: didoakan berkekalan hingga akhir hayat dan dimurahkan rezeki.....amin!!!
untuk lebih gambar... weddingustaznkfiza

kegembiraan hari ini ku doa untuk esok juga

salam...
hihihi...mulakan hari dngn dmm tp sgt2 gembira...
ya ALLAH tq sbb bg kehidupn hri y begini pada hamba mu ini...
sgt2 gembira....
mungkin ini balasan untuk aku gembirakan seseorg smalam.... :)
bahagianye ati ni mmg xterucap.....sgt2 bahagia....
shut up!!!!!
boleh senyap...tp senyum xleh behenti.....sgt2 bahagia la sgt2


MARI TGK MUVEE!!!!!

Friday, September 7, 2012

murni wedding


salam.....
entry untuk hari ni adalah ditujukan khas untuk shabat bernama
SITI MURNI MOKHTAR
ini sempena majlis perkahwinan nye y lupa dah tarikh...hihi...(maaf)
untuk gmbr y bnyk sila lah ker.... maheraflickralbum
sekian......

Thursday, September 6, 2012

salam syawal

salam....
setelah berbulan tidak mengupdate...
busy..bosan.. xde mood..insyallah dgn entry syawal ini akan menaikkan semangat hidup dan semangat entry baru...
untuk permulaan...
syawal kali ini disambut agak MEWAH.....
MEWAH = ke sana ke mari(jauh) untuk berjumpa rakan taulan....y sgt2 dirindui...
ini la kakak..makcik2....(sorg lagi makcik xde)

kredit to munirah
perjalan kami sehari.....
penat untuk kami....gelisah untuk kesygn(maaf syg)
pejumpaan y sgt2 gembira...kenang kembali saat2 lepas.....
fuh.....besar dah aku...matang dah aku...semua kerana kalian...sakit pedih semua kalian ada...
syg untuk kalian tiada belah bagi....
biarpun ku kejap ke kamu kejap ke die...tp semua untuk kamu dan die...ku jadi y tengah untuk dengar diam ckap.....semua untuk kita bersatu....

Wednesday, May 9, 2012

berita today...

salam.....
sgt2 berat untuk bercerita tentang hri ini...
mcam2...manis pahit tawar...semua ada....

manisnya...saya belajar membela burung biru hari ni bersama idrin....sgt2 seronok..ada jumpa kwan2 lain....
masih mencuba..ini adalah kerana ingin lebih tahu untuk projek y setersnya(klu jadi la) hihi...
persediaan awal....2 la time kusus demam...kan dah kene belajar sendiri..thank to my sis...IDRIN!!

comel kan??















ad manis lagi..en.KASIH saya offer nak belikan saya android..tp xtau lagi..hahaha..berangan je lebih..duit xde...ni sbb saye baru belikan die enphone 2ndhand baru..hihi...(kn kecik cikit)..tp uptodate gak phone 2..smpai kn die dah on fb guna phone jek.geram pon ade ni...tp y paling tersentuh hati kecik ni sbb die ckap sedih tgk aku guna phone y biase2 jek...sdngkan kwn2 y setaraf semua pakai phone mahal2...contohnye phone bawah ni...betul..kengkadang aku rase cam org ketinggalan zaman or cam miskin sgt...tp bila pikir balik..biar la..janji aku ade keperluan bukan kehendak..so bila ade duit y lebih baru aku terpikir pasal 2 kot...sbbnye..aku masih ade family y perlu duit, adik, adik sepupu, sedara-mara n y penting aku pon still perlu duit....insyallh satu hari nnt....



y pahitnye pasal baby kene dera kat mak die 2..aku langsung xtgk sbb xsampai ati..tp untuk pengetahuan korang mak die dah kene hukum dah...so xyah nak politikan benda ni..kan......

y tawar nye....emmm... rasa nak study sgt..tp tau lgi cam ne....tah ler..xmo citer lebih....


sekian......wassalam...... :P